Fotograf

Fotograf


Fotografering


Mobil fotostudio

Jag arbetar främst med befintligt ljus, en vacker plats i naturen, vid vatten, i en park, skog eller streetbilder på stan. Du kanske har egna önskemål om locations.


Jag kan även boka studio vid behov för porträttfotografering, dock ej för djurfoto i nuläget. Om det gäller hästfotografering kommer jag naturligtvis till dig och fotograferar i hage, volt eller stall. I nuläget tar jag endast uppdrag inom Stockholm med omnejd.


Fotograferingen

En fotografering hos mig tar mellan 60-90 min tillsammans med förberedelser. Jag tar alltid god tid på oss då vi vet hur det kan vara med just djur, tålamod är en viktig ingrediens.

Jag gör allt för att skapa en så lugn och trygg atmosfär som möjligt, samtidigt som vi har roligt tillsammans. Om det gäller en djurfotografering där djuret inte vill samarbeta alls brukar jag ge möjlighet att komma tillbaks utan extra kostnad. Hos mig finns det lite rekvisita, men vill du ta med sig något speciellt att ha med under fotograferingen så är det varmt välkommet.


Förberedelser husdjursfoto

Se till att ha med vatten till din djurkompis.
Ha gärna godis att locka med till hands, kladd- och smulfritt godis är att föredra.
Om du vill ha porträttfoto där djuret sitter still, motionera djuret ordentligt innan med t.ex. lek så den inte är överaktiv.
Om du vill ha bilder med rörelse, motionera inte för mycket innan.
Ta gärna med favoritleksaken.
Ge inte djuret mat precis innan då dom oftast blir sömniga efter maten.
Tänk gärna igenom vilken typ av bilder du vill ha innan vi träffas. Vi kan självklart bestämma helt men tar även emot önskemål. Kolla igenom mitt Galleri för inspiration.


Priser

Kontakta mig för prisinformation.


Bokning

Vill du boka mig för en fotografering maila gärna lite mer info om själva plåtningen så hör jag av mig så snart jag kan. Inga frågor är dumma frågor.

Ser fram emot att höra ifrån dig!


/Mia & Smilla